Kliknutím na obrázok ho zobrazíte v plnom rozsahu

Týždeň po otoplastike-je to len opuch alebo hrozí druhá operácia?

Rebeka1048604
Rebeka1048604
20. 9. 2021 · Posledná odpoveď: 30. 11. 2021

Prosím vás o radu. Som tyždeň po otoplastike a prave ucho mam aj viac bolestive lenze spodny lalok ucha mi stoji vpredu a lave ucho mam cele pekne vzadu. Ide len o opuch ? Alebo hrozi že to vudu musiet druhy krat operovat?

Reklama

odpovede (2)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

30. 11. 2021

Kontaktujte lekára, ktorý vás operoval. Pravdepodobne ide o bežný po operačný stav. Dr. Zabavnikova

21. 9. 2021

Dobrý deň Rebeka, je velmi ťažko sa k tomu vyjadriť v tomto štádiu. Všetko je možné.
Väčšia jednostranná bolestivosť a opuch ako naznačujete tam sú prítomné, čo by po odznení malo hrať vo Váš prospech !
Zodpovedne to takto bez dobrého záberu aj na druhé uško nedokáže posúdiť nikto, no najbližšie má k tomu určite Váš operatér, ktorému by ste mali 100 % dôverovať, najmä v takomto skorom pooperačnom štádiu !
Za mňa, pokiaľ to nepožadoval Váš operatér... nie je veľmi ideálne, pokiaľ takýmto spôsobom odhaľujete ranky za ušami !
Pevne verím, že všetko bude k Vašej spokojnosti, dôverujte prosím a aspoň nateraz sa obracajte so všetkými radami k svojmu plastickému chirurgovi ktorého ste si vybrali.
ďakujem, s pozdravom, Dr. Ján Bumbera

2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...
Plastický chirurg, Intímny chirurg
Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Blefaroplastika
Žiadne odpovede
Niťový lifting
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 3. 7. 2023
Otoplastika
4 odpovede, najnovšia odpoveď: 25. 4. 2019
Abdominoplastika
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 24. 10. 2018
Zväčšenie pŕs
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 3. 7. 2023
Blefaroplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 18. 2. 2022
Blefaroplastika
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 1. 12. 2017
Zväčšenie pŕs
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 20. 4. 2022
Rhinoplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 20. 12. 2022
Zväčšenie pŕs
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 19. 4. 2023

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi
Opýtajte sa lekára