Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

7. 7. 2017 · Aktualizácia: 6. 10. 2023

Ustupujúca vlasová čiara

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Od detstva mám ustupujúcu vlasovú čiaru, tzv. kúty, ktoré sa však nezväčšujú, vypadávaním vlasov netrpím. Tento estetický problém je dedičný, nikomu však vlasy nepadali. Očakávam prirodzený výzor vlasov bez obmedzovania stylingu kútmi. V pána doktora vkladám nádeje, nakoľko je uznávaným odborníkom.

1

Komentár (1)

Ahoj Mimoň, nie som si istá, či sa pán doktor špecializuje na transplantáciu vlasov. Posielam zoznam lekárov, ktorí tento zákrok robia a držím prsty pri výbere: https://www.estheticon.sk/chirurgovia/transplantacia-vlasov Daj potom určite vedieť, ako si dopadol. Hore v čiernej lište si môžeš prečítať aj hodnotenia/príbehy paciento, ktorí majú zákrok za sebou.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Transplantácia vlasov u ženy

Rada by som sa Vám úprimne poďakovala za tento úžasný zážitok! Od začiatku až do konca - top! Všetko bolo lepšie, ako som očakávala, od informácií cez rýchle zorganizovanie až po realizáciu. Moje očakávania boli prekročené. Cítila som sa veľmi...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.