Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

25. 8. 2020 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Septorhinoplastika

Stojí to za to
Približná cena: 1.230 €

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
Septorhinoplastika
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Pani doktorka mi robila septorhinoplastiku. S priebehom, ako aj výsledkom som maximálne spokojná. :) Na konzultácii mi veľmi profesionálne, ochotne a milým spôsobom zodpovedala všetky moje otázky. Ak som mala z operácie nejaké obavy, tak už hneď po našom prvom stretnutí pominuli. Asi o 10 dní po konzultácii som podstúpila operáciu. Trvala asi 90 minút. Keď som sa prebrala po anestézii, necítila som vôbec žiadnu bolesť. Kvôli tamponáde sa mi ale veľmi ťažko dýchalo, nehovoriac neskôr o jedení a pití vody, je to takmer nemožné, ale treba to len vydržať. Počas noci v nemocnici som mala chvíľku zvýšenú teplotu, ale pani sestrička bola takisto ochotná, dala mi tabletky a prešlo to. Aj napriek tomu, že som bola celá polepená a tiekla mi krv, nos ma vôbec nebolel. Takže toho sa nemusíte báť. Neskôr, o dva dni, keď mi pani doktorka odstránila tampóny z nosa, som sa konečne nadýchla aj nosom. Odvtedy sa mi dalo normálne piť aj jesť. O týždeň po operácii som išla na kontrolu. Pani doktorka mi prelepila dláhu a vyčistila tvár. Počas tých dvoch týždňov bolo trošku náročnejšie sprchovať sa, ale aj na to si zvyknete. Pokiaľ ide o opuchy, tak mala som pomerne dosť podliate oči, na 2. a 3. deň to bolo asi najhoršie, ale postupne sa to začalo zlepšovať a modrinky mizli. Akurát mi praskli žilky v očiach, ale takisto po dvoch týždňoch nebolo vidno žiadnej stopy. Po 13 dňoch od operácie mi pani doktorka odlepila dláhu a ešte hneď v ten deň som bola behať. Zotavila som sa veľmi rýchlo, ale, samozrejme, na nos ešte treba dávať pozor, lebo aj pri jemnom dotknutí cítiť trošku bolesť. O týždeň neskôr mi pani doktorka vyberala stehy a to bolo zároveň naše posledné stretnutie. Po estetickej stránke som nadmieru spokojná. Hneď po operácii bol nos síce trochu väčší, ale netreba sa báť. Každým dňom, keď odpúcha, vyzerá vždy lepšie a lepšie. Tento proces vraj trvá rok. Teraz som 50 dní po operácii, ale už aj teraz by som Vám pani doktorku všetkými 10 odporúčila. S komunikáciou, prístupom a hlavne s finálnym výsledkom som na 100% spokojná. Nos vyzerá neporovnateľne lepšie a dýcha sa mi výborne. V budúcnosti, ak si ešte niečo dám spraviť, určite len u pani doktorky Zábavníkovej. :) Čím skôr podstúpite túto operáciu, tým skôr sa budete cítiť spokojnejšie a sebavedomejšie. Niet sa čoho báť.

1

Komentár (1)

Dobrý deň prosím vás môžte mi poslať foto ako vyzerá nosik po roku? ďakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Korekcia nosa - reoperacia

Podstupila som operaciu nosa v 2004, kratko po operacii som si nasla na nose hrbolec a nosne kosti boli prilis zuzenene, ci som chcela ci nechcela musela som podstupit dalsiu operaciu asi 9 mesiacou po tej prvej opercii aby nos vyzeral v proporcii...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.