Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

27. 7. 2015 · Aktualizácia: 1. 9. 2023

Citila som sa ako princezna

Stojí to za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Chcem touto cestou podakovat panu Juraskovi aj celeho jeho timu za skvelu spolupracu. Som max.spokojna z vysledkom jeho prace a definitivne by som odporucila kazdej zene ktora sa rozhodne pre aky kolvek zakrok vyhladat prave jeho a jeho uzasnu kliniku v Kosiciach. Velke podakovanie patri aj pani Marte ktora sa o mna celych 12hodin starala po mojej operacii..citila som sa ako princezna:) spnila mi vsetko o co som ju poziadala a bola velkou oporou.

3

Komentáre (3)

Dobrý deň, môžem sa spýtať ako dlho ste premýšľala nad zväčšením prsníkov? Aké máte implantáty? Pozerám, že žijete v zahraničí, ako dlho ste pobudla kvôli operácii na Slovensku? Díky a prajem skorú rekonvalescenciu :) Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Zdravim Vas,o zvacseni prsnikov som uvazovala par rokov. Nemohla som sa rozhodnut,potom som ostala tehotna tazke sa to tahalo asi 2 3 roky. Ano zijem mimo,na slovensko som priletela 8jula a moj den operacie bol hned 9jula rano..pred tym mi hned urobili predoperacne vysetrenia a hned ako prisli na kliniku vysledky som bola operovana. Ja osobne som sa rozhodla pre silikony znacky Nagor.su kvalitnejsie a na dotyk prirodzenejsie..su o cosi drahsie ako eurosilikony. Na slovensku som sa zdrzala len 2 a pol tyzdna.bola som v pohode odletiet spat domov no este stale nie som 100%.rodicia sa mi cely cas starali o deti a ja som oddychovala a naberala energiu kazdy den.je to dost bolestivy zakrok..takze ak mate deticky budete na par tyzdnov urcite potrebovat pomoc.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Môžem sa spýtať, koľko ste za zväčšenie prsníkov zaplatila? A ešte by ma zaujímalo, či ste si robila prieskum cien aj v Anglicku predtým, než ste sa rozhodla pre operáciu na Slovensku. Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.