Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 6. 2014 · Aktualizácia: 14. 9. 2023

rozhodla som sa zbaviť vankusikov na bruchu

Stojí to za to
Približná cena: 1.200 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Kedže o seba veľmi dbám, rozhodla som sa pre rýchlejšiu cestu ako sa zbaviť neestetickych vankusikov na bruchu a pase. Veľmi oceňujem spoluprácu, profesionalitu tímu, opateru po zákroku a s výsledkom som veľmi spokojná. Ďakujem pani Dr. Potockej s tímom a určite odporúčam.

3

Komentáre (3)

Dobrý deň, môžem sa spýtať, kedy ste liposukciu podstúpila? Ako dlho ste nosila sťahovacie prádlo a či už ste zahojená? Robila Vám pani doktorka zákrok v lokálnej anestézii? Zdraví, Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň Janka. Zákrok bol vykonaný v Poprade, v totálnej anestézii. Lipo je dosť rozsiahly zákrok, takze kompletne doliečenie trvá tak 3 mesiace. Ale sťahovanie pradlo treba nosiť 6 týždňov, potom už sa obliekate úplne normálne. Pokožka sa časom ukludní a vráti do normálneho stavu. Zákrok nieje nič hrozné, a po 3 dňoch už som úplne normálne fungovala v domácnosti. Mám z toho určite veľkú radosť, ale hlavne veľmi ďakujem pani doktorke Potockej, celý jej tím je veľmi spoľahlivý, profesionálny a milý.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Teším sa s Vami, toto leto si užijete :) máte fotografiu pred zákrokom a po zákroku, ktorou by ste sa chcela pochváliť? Pekný deň.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
SlimLipo: veľmi spokojná
So zákrokom som veľmi spokojná. Po cca mesiaci bolo vidieť rozdiel v operovanej oblasti. Po týždni som bola skoro dobrá až na menšie modriny. Pán doktor sa choval veľmi citlivo a profesionálne.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.