Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

20. 6. 2019 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Krásny nos, zázračne rýchla rekonvalescencia

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Krásny nos, zázračne rýchla rekonvalescencia
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Pán docent M. Boháč je odborník s estetickým cítením, srdečným záujmom a absolútnou profesionalitou. Odporučila mi ho kamarátka, ktorá podstúpila viacero kombinovaných zákrokov, a nešetrila superlatívmi. Operáciu dvojnásobne zlomeného nosa som riešila veľmi dlho - nemala som však odvahu zveriť sa v našich končinách do rúk nikomu. Operácie, ktoré som vo svojom okolí videla, ma nepresvedčili - buď bolo úplne vidno, že je nos preoperovaný na dokonalý 'americký' štýl, alebo bolo naopak vidno nedokonalé prevedenie a nevydarenú plastiku. Pozitívne referencie na pána doktora Boháča, ktoré som čítala na Estheticon, ma presvedčili, rovnako ako jeho esteticky pôsobiaca webstránka, a dohodla som si osobnú konzultáciu. Tá dopadla nad očakávania, jeho profesionalita a charizma ma uistili, že budem v tých najlepších rukách. Na operáciu som sa po toľkých rokoch čakania vyslovene tešila. Pár najbližších mi hovorilo, že vraj ide o najbolestivejší estetický zákrok, ja som však bola vnútorne pozitívne nastavená na hladký priebeh a rýchlu rekonvalescenciu. Operácia prebehla bez akýchkoľvek komplikácií, z anestézie som sa prebudila po položení na lôžko, vnímala som, že doktor Boháč je pri mne, usmieva sa a drží ma za ruku. Mala som veľkú radosť, že zákrok mám úspešne za sebou. Najzlatšie sestričky sa o mňa úžasne starali, celú noc som bola pod dozorom, bolesť bola úplne znesiteľná. Skoro ráno som išla domov. Domáca rekonvalescencia prebehla bez akýchkoľvek komplikácií a rýchlo. Bola som pozitívne nastavená a nevedela sa dočkať momentu, keď mi doktor Boháč dá dole dlahu. Stalo sa tak už za desať dní! Prvý pohľad do zrkadla bol najkrajší - spoznala som seba, ani náznak cudzosti, estetika tváre sa mi vôbec nezmenila, akurát bola elegantnejšia, jemnejšia, krivosť nosa zmizla a nahradil ju súlad. Tvar nosa sa mi vôbec nezmenil, bol môj, len ladnejší. Dokonale neviditeľná vytúžená zmena! Estetické cítenie pána docenta Boháča predčilo moje očakávania - úplne som mu dôverovala, neprišla som s fotkami iných nosov, nechcela som vyzerať ako iná žena, túžila som len prirodzene vyladiť svoju tvár. Doktor Boháč je skutočný chirurg-umelec. Zo srdca ďakujem, aj celému lekárskemu tímu a sestričkám, umenie docenta M. Boháča odporúčam každému, kto túži po veľkej zmene, ktorá bude pôsobiť esteticky a prirodzene.

2

Komentáre (2)

Dobrý deň Ema,

ďakujem Vám veľmi pekne za hodnotenie.
Mám úprimnú radosť, že ste spokojná a cítite sa po operácii prirodzene.

Prajem pekný deň

S pozdravom
Martin Boháč
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň chcela by som len zmensit špičku nosa bola by táto operácia náročná?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Mám problém s chrápaním
Chcem sa spýtať,mám problém s chrapanim ako by sa to dalo u vás riešiť .Ak by som potreboval podstúpiť chirurgický zákrok ,aký je postup .Ďakujem pekný deň.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.